ABOUT US

Aloha Vegan Deli !
体にいいもの、好きなだけ。

ハワイのグルメランキング1位など、数々の賞に輝く大人気のヴィーガン レストランカフェが、テイクアウト専門店として日本初上陸。動物性食材や卵、乳製品などを使わない100% Plant-basedのフレッシュで彩り豊かなデリ&スイーツをご提供します。

Peace Cafe is the No.1 cafe in Hawaii chosen by Japanese people, and has continually received high acclaim such as in local gourmet magazines. The first Japanese location opened as “Peace Cafe Hawaii (Deli)” on November 1, 2019 at Shibuya Scramble Square.



HAWAII since 2010
ピースカフェのヴィーガンとは?

ハワイ初のヴィーガン レストランカフェとして2010年にスタートしたPeace Cafe。当時はまだヴィーガンという言葉はあまり広まっていませんでしたが、私たちの思いはシンプルでした。「美味しく、楽しく、からだにやさしいヘルシーな食事を」。その志が、地元ハワイの人々や観光客に受け入れられ、現在に至っています。私たちが提供するメニューは、調味料ひとつひとつにまでこだわったもの。包材を厳選し、エコバッグの普及に努めるなど、環境にも配慮しています。

Peace Cafe was founded in 2010 as the first vegan cafe in Hawaii. In addition to not using chemical fertilizers, pesticides and additives based on the motto of food safety, the cafe provides healthy food using carefully selected Hawaiian grown fresh organic vegetables to contribute to the health of the people in Hawaii. This cafe is very popular locally in Hawaii and has won numerous awards such as local gourmet magazines. It also took first place in the cafe category of 111-HAWAII AWARD which is given by Japanese people.
SHIBUYA since 2019
ハワイの魅力を渋谷から

私たちが日々何よりも大切にしているのはハワイの魅力をたっぷり感じていただける特別なおいしさです。渋谷店で提供するのはハワイ本店のオーナーシェフ監修のもと化学調味料や添加物に配慮し彩りや食感のバランスを考えたオリジナル料理。真の健康は食を心から楽しむことから始まると私たちは考えます。

Peace Cafe is coming to Japan to provide vegan dishes which utilize the techniques of a Japanese cuisine chef and Hawaii based on the ideas of great “taste, fun and health”. Enjoy creative healthy dishes that can only be found here!

オーナーシェフ
寺井 将太
Shota Terai)

1978年 12月、六本木の老舗割烹レストラン「わかば」の三男として生まれる。
10歳の頃から調理場を手伝い、高校卒業後は、和菓子と会席料理の店で修行し、「わかば」で腕をふるう。
家族の病気をきっかけに食養生を学び、食で健康美を目指しPeace Cafeをスタート。
おいしくて体にやさしい和食の良さを取り入れ、添加物はもちろんのこと上白糖も一切使用しないハワイアン・ヴィーガンスタイルの料理が評判となり、地元の人々や観光客に愛され続けている。



Owner-chef
Shota Terai

Born and raised in Tokyo, Japan
Machida College of Culinary Art, Tokyo, Japan
Daikoku-ya, Yokohama, Japan
Kitaohji Ginza, Japan
Wakaba Roppongi, Japan
Acquired ownership of Peace Café in 2013

オーナーシェフ
寺井 将太
Shota Terai)

1978年 12月、六本木の老舗割烹レストラン「わかば」の三男として生まれる。
10歳の頃から調理場を手伝い、高校卒業後は、和菓子と会席料理の店で修行し、「わかば」で腕をふるう。
家族の病気をきっかけに食養生を学び、食で健康美を目指しPeace Cafeをスタート。
おいしくて体にやさしい和食の良さを取り入れ、添加物はもちろんのこと上白糖も一切使用しないハワイアン・ヴィーガンスタイルの料理が評判となり、地元の人々や観光客に愛され続けている。

Owner-chef
Shota Terai

Born and raised in Tokyo, Japan
Machida College of Culinary Art, Tokyo, Japan
Daikoku-ya, Yokohama, Japan
Kitaohji Ginza, Japan
Wakaba Roppongi, Japan
Acquired ownership of Peace Café in 2013

arrow